Algemeen 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Made By OMPA (hierna OMPA) goederen uit haar webwinkel aan een opdrachtgever (hierna Opdrachtgever) levert. Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Door te bestellen gaat de Opdrachtgever automatisch akkoord met deze voorwaarden. Alle door Opdrachtgever aan OMPA verstrekte opdrachten worden uitsluitend aanvaard en uitgevoerd door OMPA. 

Persoonsgegevens 
De persoonsgegevens van de Opdrachtgever worden uitsluitend gebruikt in het klanten systeem van OMPA. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. 

Prijzen 
Alle prijzen zijn in euros inclusief 0% B.T.W en exclusief eventuele verzendkosten. OMPA is niet aansprakelijk voor foutief weergegeven prijzen als gevolg van server problemen, storingen, virussen of typefouten. (Wij berekenen geen BTW omdat we gebruik maken van de kleine ondernemers regeling (KOR))

Bestelling 
Na een bestelling ontvangt de Opdrachtgever per email een orderbevestiging met daarin de totale kosten eventueel inclusief verzendkosten. Nadat de betaling is ontvangen zal OMPA de bestelling bij de Opdrachtgever laten bezorgen. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan kan de Opdrachtgever geen rechten ontlenen aan de koopopdracht. 

Levering 
Alle artikelen worden, mits voorradig, binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling opgestuurd, tenzij er aanvullende informatie zoals een geboortekaartje wordt op gestuurd naar OMPA. Mocht bestelling van Opdrachtgever door onvoorziene omstandigheden niet binnen 5 werkdagen worden bezorgd dan neemt OMPA contact met de Opdrachtgever op. 

Retourzending 
Iedere bestelling, behalve artikelen op maat gemaakt met naam of persoonlijke tekst, kan binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Het orderbedrag wordt op de rekening van de Opdrachtgever teruggestort binnen 10 werkdagen na ontvangst van de producten. 
De verzendkosten van de retourzending zijn voor klant, OMPA is niet aansprakelijk voor de retourzending, we raden dan ook aan om dit aangetekend te versturen. 

Betaling 
De betalingsmogelijkheden zijn alleen middels iDeal. Indien de Opdrachtgever niet binnen 7 dagen na bestelling heeft betaald is Made By OMPA gerechtigd de bestelling te annuleren. 

Aansprakelijkheid 
OMPA stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken, verloren gaan en/of beschadigen van verzonden artikelen met een track& trace code. Iedere aansprakelijkheid van OMPA is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door OMPA is geleverd aan de Opdrachtgever. 

Overig 
OMPA is bevoegd deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website op ieder moment te wijzigen. Bij wijziging van de algemene voorwaarden zullen de nieuwe voorwaarden op de website beschikbaar worden gesteld. Niets van de website mag door derden worden gebruikt, gekopieerd of worden overgenomen, zonder de schriftelijke toestemming van OMPA. De rechtsverhouding tussen de Opdrachtgever en OMPA wordt exclusief beheerst door het Nederlands recht. Geschillen die uit de rechtsverhouding voortvloeien zullen uitsluitend worden beslecht door de bevoegde Nederlandse rechter. Voor meer informatie over de geschillen commissie verwijzen je naar : http://ec.europa.eu/consumers/odr/