Verzenden

Wij streven ernaar je bestelling binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. 
We versturen met Post NL, om een snelle verzending te garanderen. 
In de verzendkosten zijn ook verpakkingskosten/administratiekosten opgenomen, 
het uiteindelijke tarief wordt in het winkelwagentje bij de bestelling berekend. 

Wij bezorgen ook op een ander adres dan waar je zelf woont. Als je een leuk cadeau wilt geven bijvoorbeeld! 
Laat tijdens het afronden van je bestelling in het opmerkingen veld ons het adres weten en wij zorgen dat het daar afgeleverd wordt.

Wil je de bestelling liever afhalen, kan dat. Vul dit dan in op het opmerkingen veld tijdens het afronden van je bestelling.

Mocht er dan teveel aan verzendkosten berekend worden, dan wordt het teveel berekende bedrag terug gestort op je rekening en krijg je een nieuwe orderbevestiging. Bij twijfel, neem dan contact op.

Afhalen kan alleen na afspraak.

Retourneren

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van een motief en zonder betaling van een boete de aankoop te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de consument de onderneming via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per e-mail of per post) op de hoogte stellen van de beslissing de overeenkomst te herroepen. Dit herroepingsrecht is niet van toepassing voor professionele kopers.

Conform de wet van 30 december 2013, kan de consument in volgende gevallen geen beroep doen op het herroepingsrecht.

De belangrijkste hieronder zijn:

  • Goederen die volgens de specificaties van de consument vervaardigd zijn of een persoonlijk karakter hebben (Cadeautjes met naam en/of geboortedatum of op wens gemaakt voor de klant)
  • goederen die door hun aard niet terugbezorgd kunnen worden
  • goederen te snel kunnen bederven of verouderen
  • audio- en video-opnamen of software waarvan de verzegeling verbroken werd
  • dagbladen, tijdschriften en magazines

Het herroepingsrecht is natuurlijk maar geldig voor zover het product ook daadwerkelijk teruggestuurd wordt binnen de 10 werkdagen nadat de consument de onderneming op de hoogte gebracht heeft dat hij wil verzaken aan zijn aankoop.

Het teruggestuurde product moet teruggestuurd worden in ongebruikte toestand, in zijn oorspronkelijke verpakking, in perfecte staat en vergezeld van het ordernummer. Elke retour waarvan de afzender niet kan geïdentificeerd worden zal geweigerd worden.

De consument moet zelf de retour verzendingskosten betalen. De terugbetaling zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst van de retour door de onderneming, op voorwaarde dat alle voorwaarden zoals hierboven beschreven strikt voldaan zijn. Het bedrag dat terugbetaald wordt zal in elk geval nooit groter zijn dan het door de consument effectief betaalde bedrag.